Studio Scope maakt webdesign, grafisch ontwerp en uitgaven voor ondernemers

Studio Scope is een design en publishing studio in Amsterdam. We houden ons bezig met webdesign en grafisch ontwerp. Daarnaast maken we informatieve websites voor ondernemers. Deze geven we in eigen beheer uit.

Specialist voor ondernemers

Onze diensten richten zich op ondernemers. Van starter tot gerenommeerd bedrijf. Doordat wij uitgever zijn van diverse ondernemerssites als StartendeOndernemers.nl, Eigen-Zaak.nl en Belastingforum.nl weten wij als geen ander wat er binnen onze doelgroep speelt. Wat voor onze klant belangrijk is. Door onze jarenlange kennis van het ondernemerschap kennen wij daarbij de klappen van de zweep. Hierdoor is Studio Scope een ideale sparring partner voor het uitzetten van uw online koers.

startende ondernemers display

StartendeOndernemers.nl

onze uitgaven
logo startendeondernemers

Naast ondernemersnetwerk geeft de site relevante informatie en ondersteuning aan de startende ondernemer.

belastingforum

Belastingforum.nl

onze uitgaven

belastingforum logo

De website is een fiscale vraagbaak voor zowel ondernemers als particulieren. Vragen worden beantwoord door enthousiaste deskundigen.

startersinformatie

Startersinformatie.nl

onze uitgaven
startersinformatie logo

De website is een korte handleiding. Een stappenplan. Het bevat artikelen met doorverwijzingen naar meer informatie.

Vraag direct een offerte aan!

De filosofie achter onze ontwerpen: Vormgeving met een duidelijk karakter. Een doordacht concept in een eenvoudige opzet!

Wilt u een nieuwe website of logo? Of wilt u uw oude website upgraden naar een responsive website? Vraag direct een offerte aan!
Vraag direct een offerte aan!

Jaap Lubberts

Historie

De drijvende kracht achter Studio Scope is eigenaar Jaap Lubberts. Jaap Lubberts studeerde grafisch ontwerp en webdesign aan de ARTEZ kunstacademie in Arnhem. In 1999 startte hij ontwerpburo Studio Scope. Het bedrijf is sinds 2006 gevestigd is in Amsterdam. Tegenwoordig is het bedrijf naast design studio ook uitgever. Zo is ze initiator en exploitant van o.a. StartendeOndernemers.nl. Studio Scope werkt waarnodig samen met een netwerk aan ondernemers en bedrijven. Door samenwerking realiseren wij een beter product!